BIKKEL VAN DE MAAND

LINKS EN INFORMATIE

1 oktober 2004

Drachtster Boys DA1 – Futsal Winsum DA2

We moesten om 21.00 uur aanwezig zijn, zodat we om 21.50 uur konden beginnen met de wedstrijd tegen Futsal Winsum.

We waren ook de laatste ploeg van de avond die in actie mocht komen, doordat het niet op schema liep, begonnen we 15 minuten later.
Drachtster Boys begon sterk aan de wedstrijd maar kreeg, omdat de scheidsrechter nog steeds met zijn hoofd met de spelregels van het heren team van de vorige wedstrijd zat, een vrije trap tegen. Volgens hem een foute terugspeelbal. (volgens de bond spelen dames, in onze klasse, “recreatief” en mag je gewoon terugspelen op de keeper)
De vrije trap werd hard ingeschoten, waardoor wij achter kwamen te staan met 0-1.

Toen moest er gewerkt gaan worden aan de 1-1. Gelukkig viel hij vrij snel,

één goede voorzet van Corinna op Sawani en het werd 1-1.

De 2-1 werd door het goede samenspel, ook van achteruit door Sanne, Esther en Nynke, en mooie combinaties, gemaakt door Willemijn.
Het werd 2-2 door een terugspeelbal op Sandra die de bal onderschatte en hierdoor de bal in eigen doel rolde.

Corinna maakte er 3-2 van en het werd ook nog 3-3 gelijk.

De tweede helft begon met een prachtige redding van Sandra die ons in de wedstrijd hield. Door elkaar op te beuren gingen we verder.

Na 10 minuten nam Conny een corner en die werd door hun keepster in haar eigen goal gewerkt. Dus we hadden weer een voorsprong 4-3.

Het goede combinatie spel ging verder, zodat Corinna de 5-3 op haar naam gezet kon krijgen.

Ook Sawani maakte nog een doelpunt en die bepaalde de eindstand op 6-3.